27/7/14

Pole dancing with Rad Polewear

Όταν έδωσα τα χρήματα εγγραφής στη σχολή του pole dancing ένιωσα ένα μικρό πανικό. Τι δουλειά είχα εγώ με ανάποδα κρεμάσματα, σβούρες και ακροβατικά; Οι περισσότεροι γνωστοί μου θεωρούσαν πως το pole dancing είναι dirty και kinky και πως θα έμπλεκα ποιος ξέρει που. Οι λίγοι και πιο ενημερωμένοι θερωρούσαν πως σίγουρα θα ήταν μια πολύ δυνατή γυμναστική και θα μου ενίσχυε την αυτοπεποίθηση.Κι έτσι κι εγώ αποφάσισα πως αφού μου άρεσε τόσο θα πήγαινα και ας πίστευε ο καθένας ό,τι ήθελε.

Πήγα περιμένοντας να δω κοπέλες αμφιβόλου αισθητικής και με βραδινή δουλειά σε "περίεργα clubs". Δεν ήταν όμως καθόλου έτσι τα πράγματα.Οι κοπέλες ήταν κορίτσια όπως εγώ που ήθελαν να διασκεδάσουν να γυμναστούν και να νιώσουν πιο όμορφες και σέξυ.
Έχω ασχοληθεί αρκετά με τη γυμναστική αλλά το poledancing σου προσφέρει μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα που δε φανταζόμουν.Ναι δεν αντιλέγω πως κουραζόμουν πολύ, είχα μελανιές και πιασίματα αλλά τα θετικά του αντιστάθμιζαν τους κόπους.Προσπαθούσαμε να πετύχουμε κάθε νέα κίνηση, χαιρόμασταν όταν τα καταφέρναμε και τότε δεν είχε σημασία ο πόνος και η κούραση.Επιπλέον super duper plus είναι πως είδα απίστευτη βελτίωση στο σώμα μου ήδη από τον πρώτο μήνα καθώς γυμνάζονται τα πάντα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τη χαρά μου όταν κανονίστηκε αυτή η συνεντευξη με τα κορίτσια της Rad Polewear της πρώτης ελληνικής εταιρείας με ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για το poledancing και γενικότερα για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Το brand δημιουργήθηκε από 2 ταλαντούχα νέα κορίτσια, που ασχολούνται και οι ίδιες με το poledancing, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Αμαλία Ρούσσου  πριν περίπου ένα χρόνο.Το project τους που ξεκίνησε από ένα αστείο πέτυχε απόλυτα και το αποκορύφωμα των προσπαθειών τους ήρθε με τη διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Poledancing.
Οι συλλογές του brand περιλαμβάνουν τοπάκια και μπλουστάκια σε έντονα χρώματα, σέξυ κολάν και σορτσάκια, απίστευτα θηλυκά κορμάκια και μαγιό αλά baywatch.Υπάρχουν όμως και κομμάτια streetwear όπως boho κιμονό και fridge tops.Τα κορίτσια δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο να είναι τα ρούχα πρακτικά και βολικά για τη χορεύτρια/αθλήτρια καθώς ένα λάθος ρούχο μπορεί να δυσκολέψει τις κινήσεις.
Ένα μήνα περίπου πριν ετοιμάσουν βαλίτσες για το  POLE EXPO στο Las Vegas τα κορίτσια μιλάνε στο Get a loca life για τα σχέδια τους και για το brand τους που τις οδήγησε σε νέους δημιουργικούς δρόμους.
1. Ποιοί αποτελούν το team της RAD και ποια η σχέση σας με το pole dancing;
  • Πίσω από την RAD Polewear βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Αμαλία Ρούσσου και η σχέση μας με το pole dancing αποτελεί πλέον τρόπος ζωής!
2.Ποια στοιχεία θεωρείτε πως είναι απαραίτητα στα ρούχα που φοράει κάποια κοπέλα που ασχολείται με το pole dancing και τα διαθέτει το δικό σας brand;
  • Όπως σε κάθε άθλημα πρέπει να έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό, έτσι και στο pole dancing πολύ σημαντικά είναι τα ρούχα που φοράς. Θα πρέπει να είναι σαν δεύτερο δέρμα πάνω στο κορμί της αθλήτριας. Όντας και οι δυο μας pole dancers, τα ρούχα μας τα περνάμε πρώτες "crash tests" και έπειτα βγαίνουν στην παραγωγή.

3.Το ότι ασχολείστε κι εσείς οι ίδιες με το pole dancing σας κάνει να κατανοείτε καλύτερα τις ανάγκες των χορευτών αλλά και των αθλητών γενικότερα. Πείτε μας επιπλέον λίγα λόγια για το pole dancing και τα θετικά που προσφέρει στο σώμα μας αλλά και στη ψυχολογία μας.
  • Κάθε γυναίκα θέλει να ντύνετε με στυλ και να φοράει ωραία ρούχα, όποτε κι εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τις ικανοποιήσουμε. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι είμαστε κι εμείς pole dancers και κατανοούμε τις ανάγκες τους.  Το pole dancing είναι πολύ παρεξηγημένο, αφού έχει συνδυαστεί με άλλες δραστηριότητες, όμως είναι ένα άθλημα και θέλουμε να ανοίξει ο χώρος. Πρέπει να το απενοχοποιήσουμε και να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος μ’ αυτό. Απ΄ την άλλη, είναι αρκετά δύσκολος και πολύ εντυπωσιακός χορός! Όσο για την αυτοπεποίθησή, ανεβαίνει κατακόρυφα από την άμεση και εμφανή βελτίωση του σώματος.

4.Ποιά είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια RAD που δεν αποχωρίζεστε είτε στις προπονήσεις σας είτε  στα shows σας;
  • Όλα είναι πολύ αγαπημένα μας καθώς τα σχέδιά μας «βαφτίζονται» από κάτι συγκεκριμένο και ξεχωριστό για εμάς. Σίγουρα, το αγαπημένο μας κομμάτι είναι το «PENELOPE», που πήρε το όνομά του από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
5.Ποια θεωρείτε κορυφαία στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία της RAD;
  • Αναμφισβήτητα, κορυφαία στιγμή στην πορεία της RAD ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν διοργανώσαμε το Πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dancing by RAD Polewear στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα, υπό τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές των διεθνών διοργανώσεων. Πήγε εξαιρετικά καλά και ήταν αυτό που έλειπε τόσο καιρό από την ελληνική σκηνή του pole dancing.

6.Ένα επιπλέον γεγονός που ενίσχυσε τη δημοτικότητα του brand σας ήταν η συνεργασία σας με τη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να προβάλλει την πιο θηλυκή πλευρά της. Με αφορμή αυτή τη φωτογράφηση τι θα λέγατε στις γυναίκες που θέλουν να νιώσουν πιο άνετα με το σώμα τους και τη σεξουαλικότητα τους.
  • Η Πηνελόπη τυχαίνει να είναι πολύ καλή μας φίλη! Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ σωστή επαγγελματίας και ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της RAD. Όποια γυναίκα θα ήθελε να νιώσει πιο άνετα με το σώμα της, θα την παροτρύναμε να δοκιμάσει να κάνει pole!
7.Πείτε μας περισσότερα για τα μελλοντικά σας σχέδια. Τι άλλο θα δούμε από εσάς μετά από το πολύ επιτυχημένο Πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PoleDancing by RAD Polewear του Φεβρουαρίου και το  RadicalPoleShow του περασμένου Ιούνη;
  • Για το άμεσο μέλλον έχουμε τόσα πολλά σχέδια στο μυαλό μας, με πρώτο και καλύτερο το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dancing 2015 by RAD Polewear. Επίσης, έρχονται πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, συμμετέχοντας και προωθώντας το brand μας σε διάφορες διοργανώσεις, όπως αυτό του POLE EXPO στο Las Vegas, στις αρχές του Σεπτέμβρη! Και σίγουρα πολλές συνεργασίες με καταξιωμένες αθλήτριες του χώρου.

8.Μια συμβουλή στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το pole dancing και διστάζουν, είτε επειδή δε έχουν επιπλέον πληροφορίες, είτε λόγω της κοινωνικής προκατάληψης απέναντι στο συγκεκριμένο είδος χορού.
  • Αρχικά θα πρέπει ο κόσμος να αρχίσει πλέον  –που το κάνουν ήδη-  να συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για ένα είδος γυμναστικής σε συνδυασμό με χορό. Δεν θα σταματήσουμε να λέμε πως αν παρατηρήσεις το σώμα των κοριτσιών που κάνουν pole θα δεις ότι είναι πολύ γυμνασμένο και γραμμωμένο. Δοκιμάστε να κάνετε μία στροφή γύρω από τον στύλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας «σβούρα». Η συμβουλή από εμάς είναι ... STAY RAD!

Μπορείτε να αγοράσετε ρούχα της Rad Polewear εδώ
Επιπλέον μπορείτε να ακολουθήσετε το brand στo Facebook  έτσι ώστε να καμαρώνετε τα κορίτσια και να μαθαίνετε πρώτες τα νέα της εταιρείας.
Το Get a loca life και η Rad Polewear  ετοιμάζει μια έκπληξη της επόμενες ημέρες γι΄αυτό...Stay RADΔεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall