28/9/14

Ευκολα tips ομορφιας με GIFs απο την Estee Lauder


Τα κορίτσια έχουν μεταξύ τους έναν κώδικα επικοινωνίας και μικρά μυστικά που οι άντρες δε θα καταλάβουν ποτέ.Λέξεις όπως eyeliner, powder και concealer αποτελούν για τα αγόρια έναν  κόσμο που κρύβεται σε μυστικά μπουκαλάκια και δοχεία με σκόνες, χρώματα και γυναικεία φιλαρέσκεια.
Οι γυναίκες πάλι ερευνούν την αγορά ομορφιάς, ψάχνουν τα τέλεια προιόντα για την επιδερμίδα τους αλλά και την τσέπη τους και παίζουν το παιχνίδι της ομορφιάς από νεαρή ηλικία ήδη.

Το παράξενο είναι πως ενώ όλες μαθαίνουμε περισσότερο ή λιγότερο τους κανόνες της ομορφιάς, κάπου κάπου μας ξεφεύγουν λεπτομέρειες που άλλες γυναίκες γνωρίζουν άριστα και απορούμε πως πχ εκείνη η κοπέλα πετυχαίνει άριστα τη γατίσια γραμμή πάνω από το βλέφαρο της ενώ εμείς μουτζουρωνόμαστε σαν άγαρμπα "πάντα".
Η Estee Lauder είναι μια εταιρεία-φίλη μας.Οκ λίγο ακριβή αλλά παρ΄όλα αυτά φίλη μας.Γιατί να, δημιούργησε αυτά τα υπερ-φανταστικά GIFs (ξέρεις τις εικόνες με κίνηση) για να μας δείξει μερικά βασικά trick της που είναι απλά αλλά πολλές φορές τα αγνοούμε.
Έλα να σου δείξουμε:

Tip 1 Η κάλυψη των σημαδιών παίζοντας Τρίλιζα (ΧΟ)Θυμάσαι εκείνο το παιχνιδάκι παλιά που το λέγαμε τρίλιζα; Τετράγωνα κενά και ο καθένας διάλεγε αν θα σημειώνει το Χ ή το Ο. 
Στην προκειμένη περίπτωση θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο μόνο που θα γράψουμε πρώτα το Χ και μετά το Ο.
Συνήθως όταν έχουμε ένα σημάδι/σπυράκι/πόρο που θέλουμε να καλύψουμε στο πρόσωπο μας, κάνουμε το κλασσικό: ταμπονάρουμε με concealer και παρακαλάμε να μη φαίνεται.
Αν όμως έχουμε να κάνουμε με υπερυψωμένο σπυράκι κτλ τότε σίγουρα θα ξεχωρίζει στο πρόσωπο μας.
Γι΄αυτό θα κάνεις το ΧΟ. Πρώτα ένα X για να καλύψει όλο το σημείο το concealer με τη σωστή ποσότητα και έπειτα ένα O για να κρυφτεί η ερυθρότητα γύρω από το σπυράκι

TIP 2   Γάτα είσαι


Για να πετύχεις το σωστό eyecat look χρειάζεσαι το σωστό εργαλείο.Για αυτό αφού σκιτσάρεις πρόχειρα τη γραμμή του eyeliner στο πάνω βλέφαρο, γύρνα το πινελάκι σου με τον τρόπο που βλέπεις στην εικόνα και εφάρμοσε το gel eyeliner.Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα πέρνα για τελικά φινίρισμα μια σκιά σε μορφή πούδρας

Tip 3 Lipstick love


To να πετύχεις πλούσια χείλη με περίγραμμα που συγκρατεί το κραγιόν, δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά.Πέρνα γύρω από την γραμμή των χειλιών concealer έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αόρατο περίγραμμα.Δώσε έμφαση στο κέντρο του πάνω χείλους και στο σημείο καρδιά εκεί που το πάνω χείλος δημιουργεί στο μέσο του κάτι που μοιάζει με καρδούλα.Έπειτα εφάρμοσε το lip pencil σου αλλά το το κραγιόν σου-ακόμη και με ένα πέρασμα (!)


Tip 4 Ε-Ή δώσε φως στο πρόσωπο

Ξέρεις τι κάνουμε εδώ;Φωτίζουμε με ένα highlighter το πρόσωπο μας και μάλιστα αυτό το ανάποδο έψιλον που σχηματίζουμε στην εικόνα δίνει βάρος στο να φωτιστούν σωστά τα ζυγωματικά μας αλλά και το υπόλοιπο τμήμα του προσώπου μας


Πηγή : εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall