6/9/15

8 πραγματα που μπορει να σου χαλασουν τη βραδυνη εξοδο

1) Οι καινούριες σου γόβες - ναι, είναι υπέροχο το φλούο καναρινί τους χρώμα, αλλά το κουντεπιέ σου μάλλον δεν έχει αντιδράσει θετικά στην πρώτη επαφή μαζί τους. Και καταλήγεις να υποφέρεις σιωπηλά, ψάχνοντας σκαμπό στο μπαρ για να σωριαστείς πριν βάλεις τα κλάματα.

2) Το κραγιόν σου έχει αφήσει αποτύπωμα στα δοντάκια. Και δεν το έχεις καταλάβει. Και χαμογελάς. Και σου χαμογελάει κι ο Μάνος (γιατί, άραγε). Και το καταλαβαίνεις μετά. Και ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.
3) Η φούστα σου είναι πολύ κοντή, με αποτέλεσμα να κάθεσαι κατευθείαν πάνω στο σκαμπό. Και σιχαίνεσαι. Αλλά προσπαθείς να το ξεπεράσεις, ελπίζοντας ότι το καυτό σου σταυροπόδι α λα Sharon Stone αξίζει τη σιχασιά.
4) Ο καπνός από το τσιγάρο που κάνει τα μάτια σου να τσούζουν, το λαιμό σου να καίει και τα ρούχα σου να μυρίζουν για μέρες μετά.

5) Είσαι αδιάθετη, πρέπει να πας επειγόντως στην τουαλέτα - αλλά όταν φτάνεις εκεί, αντικρύζεις πόρτα που δεν κλείνει, χαρτιά πεταμένα ολούθε, πιτσιλιές και εχμ, ξέρεις, μυρωδιές. Κουράγιο.
6) Η διπλανή παρέα που φέρεται σαν ομάδα πιθήκων σε οίστρο. Φωνές, έξαλλα πλην αστεία χορευτικά, σκουντιές, χάχανα.
7) Η φωτό σου που μόλις ανέβηκε στο fb, με λεζάντα "Συμβαίνει τώρα", χωρίς να περάσει από την έγκρισή σου και σε κάνει να δείχνεις φαβορί για το ρόλο του Ηλίθιου και Πανηλίθιου.
8) Ο τύπος απέναντι που σε κοιτάει. Σε κοιτάει, σε κοιτάει, σε κοιτάει. Μόνο. Μέχρι να φύγεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall