12/1/15

#ΤAΣΗ:Negative Space nail art

  
Κάθε χρόνο οι τάσεις αλλάζουν και εμείς τα κορίτσια έχουμε μάθει να εξερευνούμε την αγορά και τα νέα προιόντα και να διαλέγουμε πάντα αυτό που ταιριάζει στο δικό μας γούστο.Δεν είναι άλλωστε ωραίο να κάνεις πάντα τα ίδια πράγματα χωρίς καμία αλλαγή γιατί συχνά τα προβλέψιμα κουράζουν ειδικά όταν αφορά το στυλ και την εμφάνιση μας,
Τα νύχια μας είναι πάντα ένας καλός τρόπος να δείχνουμε τα χέρια μας όταν είναι περιποιημένα και εκπέμπουν άμεσα θηλυκότητα. Απεριποίητα νύχια με παρανυχίδες, μισοξεβαμμένα μανό και λοιπά χαριτωμένα δεν έκαναν ποτέ καλή εντύπωση.Δεν είναι τυχαίο πως δε θα δεις κανένα μοιραίο θηλυκό ανά τους αιώνες να μασουλάει τα νύχια του και να χαμογελάει περιπαθώς.Οπότε αρχικά περιποίηση, έπειτα ένα καλό μανό και τέλος μια super τάση για το μοτίβο.
Ακούσαμε πολύ φέτος την τάση που ονομάζεται negative space και δεν είναι παρά ο συνδυασμός βαμμένου και nude (άβαφου δηλαδή) νυχιού.Βάφουμε δηλαδή τα νύχια μας στην απόχρωση που εμείς προτιμάμε και αφήνουμε ένα κενό κάπου ανάμεσα στο βερνίκι.Το πως μπορεί να είναι το κενό είναι καθαρά δική σου επιλογή καθώς οι ιδέες είναι πολλές και προτεινόμενες ακόμη και από τους μεγάλους οίκους.
 


  

  

   Photo via teenvogue , Beautyeditor

3 σχόλια

NatalieDouka είπε...

Τέλειο ποστ! Μου αρέσει το negative space στα νύχια, μου φαίνεται πολύ όμορφο και chic. Βέβαια δεν είχα σκεφτεί να το συνδυάσω με παστέλ χρώματα, μου δώσατε ιδέες!!

Eva M. είπε...

Έκανα το ποστ σελιδοδείκτη και μέρα μέρα θα τα κάνω ΟΛΑ!

Mademoiselle Nathalie είπε...

Τι ομορφο!!! Με το παστελ δείχνει πολυ πιο καλο! <3

© Geta(loca)life
Maira Gall