12/3/15

8+1 πραγματα που κανεις οταν εισαι κρυωμενη

1) Αναρωτιέσαι ποιος στο καλό σε κόλλησε. Το ξαδερφάκι σου; Εκείνη η κυρά δίπλα σου στο λεωφορείο που έβηχε συνέχεια; Μήπως η Κάλλια που σου είπε "Μη με φιλάς, νιώθω ότι κάτι με τριγυρίζει" αλλά εσύ έκανες σα να ήταν η χαμένη αδερφή σου από το Πάμε Πακέτο;
2) Κλείνεσαι στο σπίτι και φοράς τις πιο αταίριαστες και ξεχειλωμένες πιτζάμες που έχεις. Σκασίλα σου πως φαίνεσαι.
3) Όχι, βασικά καθόλου σκασίλα σου. Κοιτιέσαι στον καθρέφτη του μπάνιου και σε λυπάσαι. Οι μαύροι κύκλοι κοντεύουν να φτάσουν στο σαγόνι σου, είσαι χλωμή και η μύτη σου παντζάρι από το φύσα φύσα.
4) Το μαρτύριο του νυχτερινού ύπνου - του ποιού; Αυτό, που είναι άγρια μεσάνυχτα κι όλοι βλέπουν όνειρα, αλλά εσύ είσαι τόσο χάλια που στριφογυρνάς για ώρες ατελείωτες (σου φαίνεται) στα σεντόνια και παρακαλάς να φέξει ο Θεός τη μέρα για να σηκωθείς και με το νόμο.


5) Τσάγια, τσάγια, τσάγια. Έχουν μουλιάσει οι αμυγδαλές σου πια, αλλά συνεχίζεις ακάθεκτη με το μοναδικό ρόφημα που σηκώνει το ταλαιπωρημένο σου στομάχι. Ενίοτε δοκιμάζεις και σπιτικά ματζούνια - οι γιαγιάδες μας ήξεραν καλύτερα.
6) Στέλνεις τη μαμά/ κολλητή/ συγκάτοικο ή σύντροφο (ο δόλιος), να κάνουν από το φαρμακείο αρκετές προμήθειες για ολόκληρη φιλανθρωπική αποστολή στις χώρες της Αφρικής. Έτσι, για να είσαι σίγουρη.
7) Γκουγκλάρεις τα συμπτώματά σου και αποφασίζεις ότι μάλλον πεθαίνεις. Ή έχεις κάποια καινούρια φοβερή αρρώστια που θα σε κάνει παράδειγμα ιατρικής έρευνας και μελέτης παγκοσμίως. 
8) Γκρινιάζεις non stop. Ναι, η αντοχή σου στον πόνο και η υπομονή σου βρίσκονται στα χαμηλότερα δυνατά ανθρώπινα επίπεδα.

+Σκέφτεσαι πόσο αχάριστη είσαι όταν γκρινιάζεις για μικροπράγματα, όσο έχεις την υγεία σου.

2 σχόλια

Stavroula DrugstoreBLover είπε...

Είμαι κρυωμένη εδώ και μία εβδομάδα και συμφωνώ με όλα!!! Χαχαχα! x

Katerina Verigka είπε...

Μου έφτιαξες το κέφι μιας και είμαι σε ανάλογη περίπτωση! χαχαχα ειδικά με το "Μη με φιλάς, νιώθω ότι κάτι με τριγυρίζει" αλλά εσύ έκανες σα να ήταν η χαμένη αδερφή σου από το Πάμε Πακέτο; έλιωσα!!

© Geta(loca)life
Maira Gall