26/5/15

Φρεσκαδα στα μαλλια με Batiste

   

Eίναι κάτι μέρες που τρέχεις όλη μέρα και εύχεσαι να είχες στη διάθεση σου περισσότερες από 24 ώρες για να προλάβεις να ξεκουραστείς.Μέρες που θες να ταχτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και να μην είσαι και απεριποίητη.Ειδικά τα μαλλιά σου αν δε θες να τα λούζεις και κάθε μέρα, κάτι τέτοια πιεσμένα διαστήματα κάνουν τα δικά τους και αρχίζουν και εμφανίζουν λιπαρότητα,Κάπως έτσι αρχίζεις να νιώθεις χάλια και πέφτει η αυτοπεποίθηση σου.Γιατί μπορεί να θες να λουστείς αλλά να μη προλαβαίνεις. Ελα σίγουρα σου έχει τύχει....


  Τα ξηρά σαμπουάν ίσως να τα έχεις ακουστά.Ίσως να τα έψαχνες απεγνωσμένα στα site του εξωτερικού και να ανυπομονούσες για το σωτήριο φσσστττ που θα ανανέωνε τα μαλλιά σου έτσι ώστε να κυκλοφορήσεις άνετα για άλλη μια μέρα χωρίς λιπαρότητα και χωρίς λούσιμο.
 Τα Batiste είναι τα πιο δημοφιλή ξηρά σαμπουάν στην Αγγλία και από τα πρώτα ξηρά σαμπουάν που κυκλοφόρησαν ποτέ καθώς είναι στην αγορά περισσότερα από 40 χρόνια.  
Τα νέα είναι βέβαια πως πλέον έφτασαν και στην Ελλάδα και μπορείς να το βρεις στα καταστήματα των Hondos Center σε 5 διαφορετικές, παιχνιδιάρικες συσκευασίες ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου.
    
  Να σου πω την αλήθεια μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει το original και δεν το περίμενα πως ένα ξηρό σαμπουάν μπορεί να κάνει τα θαυματουργά του κολπάκια στα δικά μου μαλλιά γιατί εεεε όταν τα δικά μου μαλλιά είναι λιπαρά είναι αρκετά ΛΙΠΑΡΑ.
Και όμως ψέκασα τα μαλλιά μου στο κέντρο του κεφαλιού και έκανα πολύ καλό μασάζ για να τραβήξει τη λιπαρότητα και σε 2 λεπτά τα μαλλιά μου ήταν φρεσκότατα.
Προφανώς και δε λέμε πως αυτό μπορεί να αντικαταστήσει το λούσιμο αλλά μπορεί άνετα να σου δώσει άλλη μια μέρα περιθώριο μέχρι να μπεις και πάλι στο ντους.
Τσέκαρε και τον λογαριασμό του Batiste Greece στο Instagram για περισσότερες ιδέες και φρέσκα νέα1 σχόλιο

Kelly Chatzidimitriou είπε...

Πολύ ενδιαφέρον!!! Σήμερα βρίσκομαι ακριβώς σε αυτή τη θέση γιατί εχθές ήταν μια τρελή ημέρα με τα παιδιά & στις 11:30 το βράδυ δύσκολα να λουστώ... Φυσικά σήμερα το πρωϊ φόρεσα την κλασική μαύρη κορδέλα για να βγω έξω, θα προτιμούσα όμως αυτό το προϊόν! Θα το δοκιμάσω σίγουρα & θα κά;νω ανάρτηση στο δικό μου blog!

Many kisses!!
Kelly
amoderngreekwoman.blogspot.com

© Geta(loca)life
Maira Gall