2/5/15

Μαζευοντας "κοχυλια"...με την Dent'elleΜπορείς να δεις όλα σου τα καλοκαίρια με την άμμο τους και τη μυρωδιά της αλμύρας, σε εκείνο το κουτί με τα κοχύλια που έχεις στο δωμάτιο σου.Κλείνεις τα μάτια και θυμάσαι τη μητέρα σου να σου φωνάζει "όχι στα βαθιά", την αδερφή σου να γράφει πάνω στην άμμο και τον πατέρα σου να βγάζει φωτογραφίες.

Θυμάσαι το πρώτο σου μπικίνι που ήταν ροζ και επειδή ήσουν πολύ μικρή δεν ήθελες το πάνω το κομμάτι και τη γεύση από το καρπούζι που έτρωγες μόλις γύριζες από τα μπάνια.
Τα κοχύλια σου είναι εκεί, πάντα μέσα στο κουτί σε κάθε σχήμα και χρώμα πάντα με την ίδια νοσταλγία και αγάπη κρυμμένα μέσα τους.
Και μπορεί να λένε πως αν βάλεις ένα κοχύλι στο αυτί σου ακούς τη θάλασσα αλλά αυτό που είναι πιο σίγουρο είναι πως αν μαζέψεις ένα κοχύλι από μια παραλία θα κρατήσεις για πάντα ένα κομμάτι της στην καρδιά σου.

  
"Χτένι" playsuit
Αυτή την καλοκαιρινή νοσταλγία και την ανεμελιά θέλησε να προσφέρει η αγαπημένη μας Μαρία Γουλιώτη που με τη νέα της συλλογή "Seashell" (Kοχύλι) μας γεμίζει με την τρυφερότητα της δαντέλας και τον ρομαντισμό των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων που μεγαλώνοντας ξεχνάμε και αφήνουμε στην άκρη.

  
"Fouska" bustier & "achivada"cardigan
 
"Mεθύστρα" mini dress in white

   
"Starfish" dress
  
"Μεθύστρα"dress in mint color
  
"Margaritari" navy dress
 
"Iππόκαμπος" maxi dress
  
"Mermaid" dress
 
Dreamy tulle dress
  
"Argo" top & "Porfira" crochet pants
 
"Petalida" cropped top in white and grey colors ft tailor made skirt
 Μπορείς να βρεις την αγαπημένη Dent'elle στη σελίδα της στο Facebook και να παραγγείλεις τα παραμυθένια της κομμάτια,,,
**Και επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάς τις δημιουργίες της Μαρίας, σύντομα έρχεται μια έκπληξη για σένα!

 

1 σχόλιο

Αγγελική Υ. είπε...

Υπέροχη σειρά και το ποστ σου τόσο εύστοχο :)

Φιλάκια ♥

© Geta(loca)life
Maira Gall