18/7/15

Οταν λες...Υes i do

  
Yes i do free press May 2015


Η πρώτη νύφη που γνώρισα ήταν η Barbie νύφη.Φορούσε ένα κατάλευκο φόρεμα με ουρά και φρουφρού, είχε (φυσικά) κατάξανθα μαλλιά και χαμογελαστό βαμμένο πρόσωπο.Δεν μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε γι΄αυτό αποφάσισα να την κουρέψω και να κάνω μίνι το μακρύ της φόρεμα.Όταν τα κατάφερα, την κοίταξα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.Ήταν επιτέλους διαφορετική.

Από τότε είχα μια τάση να βαριέμαι στους γάμους, να ανυπομονώ να φύγω και να λέω ξινά  ευχαριστώ ΄'όταν άκουγα το αναμενόμενο "και στα δικά σου".
 Στην πραγματικότητα δεν φταίει ο γάμος. Δεν φταίει καν η καθιερωμένη τελετή που όλοι τείνουμε να απαξιούμε λιγάκι στο άκουσμα πως και άλλος γνωστός μας παντρεύτηκε.Φταίμε εμείς οι ίδιοι που επειδή είμαστε λίγο κακομαθημένοι και ανυπόμονοι, περιμένουμε από τον γάμο να μας δώσει την σχέση ή την ευτυχία που δεν έχουμε πριν από αυτόν. 
Στην πραγματικότητα ο γάμος δεν είναι εκεί για να μας δώσει αλλά για να του δώσουμε.Να του δώσουμε αγάπη, προσπάθεια και κέφι όπως κάθε πράγμα που το επιλέξαμε γιατί πραγματικά το θέλαμε.Συνειδητοποιημένα και από καρδιάς.

Αυτής της άποψης είναι και τα κορίτσια στο www.yes-i-do.gr που με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία μας δίνουν τις πιο ενημερωμένες ιδέες για οργανώσουμε και να ετοιμάσουμε τον πιο ονειρεμένο γάμο ever.
H Mυρτώ Κάζη και το αεικίνητο team της  ψάχνουν τις καλύτερες ιδέες και εμπνέονται συνεχώς κι εμείς αποφασίσαμε να μιλήσουμε μαζί τους για να μάθουμε πως ξεκινάει ένα site γάμου αλλά και πως γίνεται και περιοδικό.

1.Ένα site ( προσφάτως και περιοδικό) που ασχολείται με τα θέματα γάμου είναι μια εξειδικευμένη δουλειά και ταυτόχρονα μια βοήθεια-ευθύνη προς τις κοπέλες που ετοιμάζονται να παντρευτούν. Πως ξεκίνησε η ιδέα του Yes I do και πως δημιουργήθηκε η ομάδα του;

Η ιδέα του yes i do ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια.Έψαχνα με μανία να βρω μια “τρύπα”, ένα κενό στην digital αγορά και συνειδητοποίησα πως δεν υπήρχε κανένα site που να προσεγγίζει το γάμο με φρέσκια, νεανική διάθεση. Ξεκινήσαμε αργά και σταθερά αλλά σήμερα το yes i do έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα wedding portals της χώρας, με μισό εκατομμύριο κόσμο το χρόνο! Ο γάμος, ακόμα και από άτομα όπως εγώ που έχουμε κάνει μόνο πολιτικό, είναι η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού.. Τουλάχιστον όσο είναι ακόμα οι δύο τους. Μόλις γίνουν 3… και ο γάμος χάνει τη βαρύτητά του!!!

2.Η οργάνωση ενός γάμου είναι μια χαρούμενη διαδικασία αλλά ταυτόχρονα και υπάρχει πολύ "τρέξιμο" και "άγχος". Τι πιστεύετε πως αγχώνει περισσότερο τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν;

Τα ζευγάρια αγχώνονται πολύ από 2 κυρίως πράγματα. Αφενός από τον όγκο της πληροφορίας που υπάρχει online, αισθάνονται ότι θέλουν να τα κάνουν όλα, τους αρέσουν πολλά wedding themes, πολλές ιδέες και θέλουν και το ένα και το άλλο και αφετέρου από τους ανθρώπους γύρω τους , που ακόμα σήμερα, το 2015 επιμένουν να παρεμβαίνουν άμεσα ή έμμεσα επιβάλλοντας απόψεις και γνώμες.

3.Προσφάτως κυκλοφόρησε και το περιοδικό "Yes I do" με τη συνεργασία σημαντικών συντελεστών. Πως προέκυψε η ιδέα του περιοδικού και πως νιώσατε όταν είδατε τα κείμενα σας τυπωμένα.

Το yes i do όταν έγινε ενός έτους, είπαμε με τα κορίτσια πως πρέπει να κάνουμε ένα νέο βήμα! Το μωράκι μας είχε μεγαλώσει και έπρεπε να εξελιχθεί! Έτσι μας ήρθε η ιδέα του Free Press. Γιατί free; Γιατί το yes i do είναι στη βάση του και στη φιλοσοφία του κάτι πολύ φρέσκο και διαφορετικό. Δεν είμαστε στη λογική του περιπτέρου, ούτε στη λογική του περιοδικού με τα 100 νυφικά και τις 100 μπομπονιέρες. Στο περιοδικό μας θα δεις συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, απίστευτες ιδέες, οργανωτικά tips, επαγγελματίες του γάμου, honeymoon προορισμούς που έχουμε επισκεφθεί, όλα με στοιχεία, φωτογραφίες δικές μας και πάντα πρωτογενές κείμενο. Δεν θα βρεις τίποτα που θα το έχεις δει και αλλού!
 

4.Στο Υes I do υπάρχει μια ατμόσφαιρα σχεδόν οικογενειακή με την έννοια πως επικρατεί πολύ χαρούμενο κλίμα μεταξύ σας και απευθύνεστε στους αναγνώστες σας σαν να τους ξέρετε καιρό. Πόσο σημασία πιστεύετε πως έχει το να δέσει η ομάδα έτσι ώστε να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα;

Όπως το είπες ακριβώς. Στο yes i do είμαστε οικογένεια. Στις περίεργες εποχές που ζούμε μόνο οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά γιαυτό όποιος πειράξει τα κορίτσια μου θα έχει να κάνει μαζί μου! Αστειεύομαι :) είμαστε όντως πολύ δεμένες, γελάμε, τρώμε μαζί, τα σαββατοκύριακα που δεν είμαστε μαζί μιλάμε όλη μέρα στα τηλέφωνα και στο facebook, η μαμά της Αργυρώς στέλνει κουλουράκια και συμβαίνουν όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στις αγαπημένες οικογένειες!

5.Αγαπάτε το μποέμ στοιχείο και τον vintage ρομαντισμό και αυτό φαίνεται και σε πολλές ιδέες και προτάσεις του Yes I do. Γιατί πιστεύετε πως έχει γίνει τόσο μεγάλη στροφή σε γάμους που είναι λιγότερο "στημένοι" και περισσότερο μποέμ και με μια δόση ελευθερίας;

Γιατί ο κόσμος στους γάμους βαριέται. Αν σου πουν να σκεφτείς τον πιο τέλειο γάμο που έχεις πάει, θα είναι σίγουρα εκείνος που χόρεψες, που δεν κοίταξες το ρολόι σου, που έφυγες αργά το πρωί. Η τάση πλέον λέει πως ξεχνάμε τις μεγάλες guestlist, παντρευόμαστε εκτός Αθηνών (για να έχουμε και τη δικαιολογία να μην τους καλέσουμε όλους), δεν φοράμε τακούνια, δεν κάνουμε μπουκλίτσες. Επενδύουμε σε καλό φαγητό, καλά ποτά, τέλεια μουσική και διοργανώνουμε ένα μεγάλο πάρτι που δεν θα έρθει κανένας από υποχρέωση. Τι πιο μποέμ και ρομαντικό; 

6.Τι είναι τελικά ο γάμος για την ομάδα του Yes I do;Γάμος είναι η αρχή μιας νέα κοινής ζωής. 

Γάμος είναι δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν κάποια στιγμή τυχαία, ερωτεύτηκαν και ενώνονται με έναν σκοπό. Να δημιουργήσουν μαζί μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια. 

  

  Photo credits:

Φωτογραφίες εξωφύλλου free press και με bridal dresses : Yorgos Fasoulis
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες: Nίκος Καρανικόλας

**Μη ξεχνάς πως μπορείς να προμηθευτείς το free press magazine από το Υes i do στα σημεία διανομής

Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall