16/11/15

Τhe Wanderer party

"That 70's party" από το Wanderer. Are you in?

Μιλήσαμε με τη σχεδιάστρια Έλενα Πολυχρονίου, του Wanderer και περιπλανηθήκαμε στη χειμερινή της συλλογή.

Model: Vasilianna Boutzoula
Φωτογραφίες Lookbook: : Vasilios Michail

 Τι ξέρεις για τα 70's και γιατί πια είναι τόσο αγαπητά σε όλους; Πολύ απλά, πρόκειται για μία χρυσή δεκαετία που ο κόσμος μεταμορφώθηκε, ψάχνοντας συνεχώς νέους τρόπους έκφρασης, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ελευθερία και τη μοναδικότητα. Μουσική, parties, ποπ κουλτούρα και μία γενική διάθεση εξερεύνησης χαρακτηρίζουν τη δεκαετία η οποία διαχρονικά διατηρεί την αίγλη της μέσα στο πέρασμα των χρόνων.
Αυτήν ακριβώς την αίσθηση και την αύρα ελευθερίας, ήθελε να αποτυπώσει η Έλενα Πολυχρονίου, η σχεδιάστρια που δημιούργησε το label γυναικείων ρούχων Wanderer, ψάχνοντας για έμπνευση, μία μέρα στο σαλόνι της ενώ άκουγε το Whole Lotta Love, των Led Zeppelin.

Για τη νέα αυτή σεζόν, ετοίμασε τη συλλογή "That 70's party" που συνδυάζει τα trends της δεκαετίας των 70s  με τον μποέμ και φρέσκο αέρα του brand. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν, είναι το βαθύ μπλε, το μωβ και οι γήινες αποχρώσεις ενώ όσο αναφορά τα σχέδια, τα λουλούδια και το βελούδο έχουν την τιμητική τους.Και επειδή κοντεύουν οι γιορτές, για ένα total Wanderer outfit η Έλενα προτείνει δύο από τα αγαπημένα της κομμάτια από τη νέα συλλογή.  Το κορμάκι ''You are so vain''  συνδυασμένο με τη βελούδινη φούστα ''Velvet Tulip'' skirt.


Τα Wanderer δημιουργούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και ξεκινούν από 45 ευρώ και φτάνουν έως τα 80 ευρώ.

Σύντομα ετοιμάζουμε μια super έκπληξη μαζί με την Έλενα. Συντονίσου στη σελίδα μας αλλά και στη σελίδα του Wanderer για να δεις τι σου ετοιμάζουμε αλλά και να θαυμάσεις την υπέροχη δουλειά του brand.Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall