11/3/16

Στολισε τα μαλλακια σου

Το hair jeweling είναι μια τάση καθόλου καινούρια (οι ρίζες της βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα, Ρώμη και Αίγυπτο, για να κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή), ωστόσο έχει επανέλθει δυναμικά από τα catwalks στο street style
Κοσμήματα κατάλληλα για να στολίσεις τα μαλλιά σου υπάρχουν πλέον σχεδόν σε όλα τα online καταστήματα χειροποίητου κοσμήματος.
Στο post αυτό συγκεντρώσαμε μερικές από τις ιδέες που μας άρεσαν πολύ και που έχουμε κρατήσει για να εφαρμόσουμε προσεχώς. 
Tip!! Όσο πιο μακριά και πλούσια είναι τα μαλλιά σου, τόσο περισσότερες επιλογές έχεις!!
Κοσμήματα με σχήματα φύλλων ή φτερών είναι απλά αλλά πολύ ιδιαίτερα και χαρίζουν μια ξεχωριστή, θηλυκή εμφάνιση.


Μελισσούλες μελισσάκια για όσες δε φοβούνται παρεξηγημένες φωνές από πανικόβλητες φίλες τους μόλις τις πρωτοαντικρύσουν. 


Απλό μεταλλικό κλιπ για μακριές κοτσίδες, σοφιστικέ και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.Υπάρχουν και τα κορίτσια που κρύβουν μέσα τους μια αρχαία Ελληνίδα θεά, βεβαίως. Boho λεπτομέρεια, την έχουμε λατρέψει και κακώς που δεν τη βάλαμε πρώτη πρώτη στη λίστα μας,Εντυπωσιακότατο, πλην όμως υπερβολικό. Εκτός αν έχεις υπάρξει φαν της Χουρρέμ Σουλτάν, οπότε όλα εντάξει.


Ίσως παίζει ρόλο αυτό το υπέροχο τσιχλοφουσκί χρώμα στα μαλλιά που κάτι μας κάνει μαζί με το φεγγαράκι. Δε θα το κάναμε, το ομολογούμε. Αλλά μας αρέσει πολύ.


Απλό, όμορφο, καλοκαιρινό. Το κρατάμε σημειωμένο με κόκκινο στυλό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall