26/4/16

(Δε) θα τα τσουγκρισουμε κιολας

Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι fans του Πάσχα με την ίδια θέρμη που κάποιοι άλλοι είναι fans των Χριστουγέννων. Όπως και να έχει, εμείς δηλώνουμε ότι αγαπάμε ιδιαιτέρως και τα γλέντια του και τα έθιμά του και το γεγονός ότι το καλοκαιράκι είναι μια ανάσα κοντά!!
Και βέβαια, αφορμή ψάχνουμε για να κάνουμε ένα εορταστικό beaute.. αρχίζοντας από το μανικιούρ μας!! Συγκεντρώσαμε λοιπόν ανοιξιάτικα, παιχνιδιάρικα σχέδια και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε!!


Παστέλ χρώματα, ματ εφέ και almond shape στα νύχια, που παραπέμπει στο σχήμα του αβγού.. Λίγο πιο έντονα χρώματα, ξανά ματ εφέ (στο είπαμε, είναι hot τάση φέτος, διάβασε εδώ ) και σκούρες πιτσιλιές, ασορτί με το σχέδιο των αβγών!!Είναι girly, ροζ, γλυκό και θα ενθουσιάσει και τη μικρή σου βαφτιστήρα.. Τόλμησέ το μόνο αν αντέχεις τόσο pinky pink tone!!Εξίσου παιχνιδιάρικο και γλυκό, αλλά λιγότερο girly. Για κάποιο λόγο, το βρίσκουμε αξιολάτρευτο!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτό το μήκος, το χρώμα και το σχέδιο, δε θα περάσεις απαρατήρητη πουθενά!!Αγαπάμε ιδιαιτέρως το κοραλλί, ροδακινί, όπως θες πέστο, ΑΥΤΟ το χρώμα τέλος πάντων!! 


Κάθε νύχι και ένας μικρός πίνακας ζωγραφικής!!Για κάποιο λόγο, τα polka dots σε λεπτομέρειες στα νύχια μας κάνουν πολύ πασχαλινό μοτίβο!!


Και με κοτοπουλάκια, παρακαλώ, για τις εξαιρετικά μεγάλες fans..Μερικές φορές, ένα απλό κόκκινο χρώμα στο κατάλληλο almond σχήμα μπορεί να δείχνει πολύ, πολύ όμορφο!! 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall