10/4/16

Ένα κλουβί Άνοιξη by Decor Asylum

 
   
 Eίπα να το πάρω απόφαση: χειμώνας για φέτος γιοκ! Όχι πως ήρθε και ποτέ! Όχι πως χαρήκαμε κρύες μέρες! Αλλά σταματώ να γκρινιάζω και να πηγαίνω κόντρα...στον καιρό και φέρνω νότες Άνοιξης στο Άσυλο. Και τι νότες. Πολλές κι όλες από ψεύτικα, πλαστικά λουλούδια!


Ω ναι! Έγραψα "πλαστικά λουλούδια". Ναι, ναι! Αυτή τη διακοσμητική αμαρτία που εξορκίζουν όλες οι ανά τον κόσμο ντεκορατρίς και ντεκορατέσσερις, για να μην πω και πέντε! Με λίγο όμως λευκό χρώμα σε σπρέι, όλα μπορούν να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία! Ιδού η απόδειξη:
  
  Για καλή μου τύχη, το [πρώην] 1 Ευρώ κατάστημα της πόλης, είχε διάφορα ξεπουπουλιασμένα από τα κλαδιά τους άνθη στην εκπληκτική τιμή των 10 λεπτών, έτσι το καλαθάκι γέμισε με διάφορα λέλουδα, σε διάφορα χρώματα.
Η κιτσαρία σε όλο της το μεγαλείο ένα πράμα και με τον Γεώργιο κλασσικά να απορεί γιατί έφερα στο Άσυλο μία σακούλα από δαύτα. Ένα μπουκαλάκι λευκό χρώμα μετά όμως, όλος αυτός ο χρωματιστός πονοκέφαλος, ήρθε και ηρέμησε, δίνοντας την θέση του σε παστέλ λουλουδάκια. Μεταξύ μας, θα έπαιρνε ένα κιβώτιο χρώμα σε σπρέι για να γίνουν εντελώς άσπρα, αλλά, ούτως ή αλλιώς, δεν ήταν αυτό το ζητούμενο!

Με τα νέα μου παστέλ λουλούδια στο χέρι, σειρά είχε η τοποθέτηση. Και τι καλύτερο από ένα παλιό κλουβί, με βίνταζ αναφορές και μαύρο στο χρώμα; 
  
  
 Με κίνδυνο τόσο στραμπουλίγματος του καρπού μου όσο και σπασίματος του κλουβιού, ένα ένα τα λέλουδα πήραν την θέση τους μέσα από την στενή πορτούλα κι ένα κλουβί Άνοιξη βρήκε τη δική του θέση στην κονσόλα της εισόδου!
  
  

Δεν δείχνει υπέροχο; Θα δίνατε μία ευκαιρία τώρα στα ψεύτικα λουλούδια;

*Mη ξεχνάς πως μπορείς να βρεις όλα τα post της Δήμητρας στο προσωπικό της blog

1 σχόλιο

Despoina S είπε...

Έξυπνο & πρωτότυπο!
Ούτε που θα μου περνούσε απ' το μυαλό να περάσω στα λουλούδια λευκό σπρέι!
Πολύ όμορφη διακοσμητική ιδέα!

© Geta(loca)life
Maira Gall