21/5/16

Σκυλάκια ζητούν σπίτι

 
Ο Frodo είναι ο αδερφός του Fransesco είναι 3 μηνών μωράκι
και όταν μεγαλώσει θα έχει και βούλες,Αμέ
Ένα από αυτά που δε ξέρεις για μένα είναι πως αγαπώ πολύ τα ζώα.Είχα και δύο γατάκια που τώρα πια δε ζουν αλλά που και που τώρα τελευταία μου περνάει από το μυαλό να πάρω πάλι ένα ζωάκι στο σπίτι.Δεν είμαι υπερ του να αγοράζει κανείς τα κατοικίδια του όταν μάλιστα υπάρχουν τόσα γλυκά ζωάκια που χαρίζονται.
Οι μέρες είναι βροχερές, όλοι θέλουμε να είμαστε στο σπίτι μας.Το ίδιο θέλουν και τα αδέσποτα ζωάκια που είναι στο δρόμο ή σε κάποιο καταφύγιο ζώων και ψάχνουν για μια οικογένεια.
Αν θες κι εσύ μια παρέα για να σε καταλαβαίνει και να σε περιμένει όταν γυρίζεις σπίτι (και για να δώσεις κάπου την αγάπη σου,έλα τώρα μη κάνεις την σκληρή) θα σου πω για 3 σκυλάκια που ψάχνουν σπίτι και ζητούν την προσοχή σου.
Αυτή είναι μια διαφορετική ανάρτηση από τις συνηθισμένες μας και αυτό γιατί μερικές φορές η ζωή σε ξεπερνά και οφείλεις να δώσεις βαρύτητα σε σοβαρότερα θέματα.Το να βρουν 3 ζωάκια το αφεντικό τους, είναι κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.
 
Pixi
 H Pixi είναι ένα μικρό μελαχρινό κοριτσάκι,ναζιάρα και μόλις ενός μηνός.Είναι 13 κιλά και περιμένει να γίνετε φίλοι

  
Fransesco
Παιχνιδιάρης, ήσυχος και φιλικός ο Fransesco είναι σίγουρο ότι θα γίνει η καλύτερη σου παρέα απογευματινές σας βόλτες.
  Για περισσότερες πληροφορίες και για να γνωρίσετε τα κουταβάκια από κοντά, τηλεφωνήστε μας στο 6973537552 ή στο 6932380406 (μετά τις 16:00, γιατί δουλεύουμε) ή γράψτε μας στο elelambiri@gmail.com.

Photo and info via Savoir Ville

Δεν υπάρχουν σχόλια

© Geta(loca)life
Maira Gall