21/9/16

Αντίο, παλια beauty tips

Το φθινόπωρο, πέρα από μια εποχή υποσχέσεων στον εαυτό μας (γκουχ γκουχ) αποτελεί και την άτυπη αρχή μιας νέας, ολόφρεσκης fashion season. Γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να πάρουμε το σημειωματάριό μας και να τσεκάρουμε ποιά από τα fashion statements της προηγούμενης χρονιάς μας κούρασαν και δε θέλουμε να ξαναδούμε φέτος. 

Είναι όμορφα τα έντονα φρύδια, τα αγαπάμε πολύ και σίγουρα τα προτιμάμε από τη, σχεδόν αόρατη, λεπτή γραμμή που ζωγραφίζαμε στα 90s. Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικές.. Και ξεχασμένο τσιμπιδάκι και μολύβι φρυδιών.. λίγο τρομαχτικό, δεν είναι;


Τα γκρίζα μαλλιά. Το trend ήρθε από το μαγικό πλην έξαλλο κόσμο του Hollywood και μάλλον βρήκε μεγάλη απήχηση και στις κοινές θνητές. Γιατί να βιαστούμε να μεγαλώσουμε, όμως;Τα πολύ έντονα χείλη, με πολύ έντονο περίγραμμα. Μοιάζουν πλαστικά, είναι υπερβολικά και επισκιάζουν οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου μας.Stiletto nails ή αλλιώς, μια τάση που ξεπήδησε κατευθείαν από τα αμερικάνικα γκέττο και κατέκτησε την Αμερική και την Ευρώπη. Ας το παραδεχτούμε, είναι εντυπωσιακά, αλλά και λίγο δεύτερα. Για βολικά, ούτε λόγος.


Το περιβόητο septum - αν δεν είσαι μια boho queen ή αν δε σουλατσάρεις στα γρασίδια του Coachella (άντε, άμα είσαι φοιτήτρια, χαλάλι), σε παρακαλούμε, μην το ξαναφορέσεις. 


Τα χοντρά, κοκάλινα nerd γυαλιά που κορόιδευες μέχρι θανάτου στο σχολείο και τώρα νομίζεις ότι σε κάνουν σοφιστικέ. Αυτό.
 

1 σχόλιο

Αγγελική Υ. είπε...

Με όλα τα άλλα συμφωνώ, αλλά γυαλιά δεν αλλάζω :P Θα μείνω και λίγο πίσω στην μόδα βρε παιδί μου :P

Καλό μήνα ♥

© Geta(loca)life
Maira Gall