Kαθαρό μυαλό mindfulness-Rosili editions

  
Είναι το πρώτο review που πρόλαβα επιτέλους να ολοκληρώσω μετά τις γιορτές και είναι χαρά μου που το review αφορά τις εκδόσεις Rosili τις οποίες γνώρισα πριν λίγο καιρό. 
Το ένα από τα 2 βιβλία που παρέλαβα ήταν το μικρό εγχειρίδιο "Καθαρό Μυαλό-Mindfulness" της Gill Hasson .

Το μικρό αυτό βιβλίο είναι ένας οδηγός αυτοβελτίωσης και περιλαμβάνει μερικές πολύ ωραίες ασκήσεις για  μπορέσουμε να ηρεμήσουμε σε στιγμές άγχους ή σε φάσεις που δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε ορισμένες καταστάσεις.
Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε συμβουλές για  προβλήματα της καθημερινότητας όπως η αυπνία λόγω άγχους,η αγένεια των γύρω μας απέναντι μας που μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε άβολα αλλά και οι σχέσεις μας και τα συναισθήματα μας.

Γενικά δε διαβάζω συχνά βιβλία αυτοβελτίωσης και είμαι κυρίως φαν της λογοτεχνίας αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε γιατί ήταν σύντομο, γραμμένο με συνοπτικές φράσεις και άμεσο τρόπο ώστε να μη σε κουράζει με υπερβολικές ορολογίες.Απλά και πρακτικά.
Το συστήνω αν θες να διαβάσεις έναν μικρό οδηγό για απλά πράγματα που όμως μας δυσκολεύουν.
Στα extra αγαπημένα μου ο τρόπος που δίνει τις συμβουλές σε μορφή ασκήσεων για εξάσκηση καθώς ο τρόπος που τα έχει συγκεντρωμένα μου μετέδιδαν μια ηρεμία και μια τάξη.
Σύντομα θα σας πω περισσότερα και για ένα ακόμη βιβλίο αυτοβελτίωσης από τις εκδόσεις Rosili που μου άρεσε το θέμα αλλά και η εικονογράφηση.Μέχρι τότε,καλή ανάγνωση!

Σχόλια