My bullet Journal-Η όμορφη ζωή μου

 

To τέλος της εβδομάδας μας βρίσκει να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο με ανυπομονησία .
Αυτές οι φθινοπωρινές ημέρες είναι η καλύτερη ευκαιρία να ασχοληθώ με το bullet journal μου που λόγω ενός κρυώματος που με ταλαιπωρούσε, παραμέλησα λιγάκι.

  Όπως ίσως έχετε δει κάποιοι στο instagram σχετικά πρόσφατα (από το καλοκαίρι) ξεκίνησα το δικό μου σημειωματάριο bullet journal με προσπάθεια να οργανώσω καλύτερα τη φθινοπωρινή σεζόν. 
To bullet journal όπως πολλοί ξέρετε είναι ακριβώς αυτό.Ένα σημειωματάριο της επιλογής μας μέσα στο οποίο ετοιμάζουμε και σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε το προσεχές διάστημα.
Σκέψου τις ταινίες που θες να δεις, τα βιβλία που θες να διαβάσεις, το γυμναστήριο που θες να ξεκινήσεις ή τα γενέθλια των δικών σου που δε θες να ξεχάσεις.Στο bullet journal χωράνε τα πάντα: ιδέες,ζωγραφιές (doodles),φωτογραφίες,λουλούδια και ο,τι άλλο σου προσφέρει έμπνευση.
 

   Ακριβώς πάνω σε αυτή την ιδέα οι Εκδόσεις Πεδίο εξέδωσαν πριν λίγες ημέρες την ατζέντα/σημειωματάριο My bullet Journal-Η όμορφη ζωή μου     με την μοναδική του εικονογράφηση που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις κάθε σου ιδέα και δραστηριότητα.
Αν σου αρέσει να σχεδιάζεις ,σου δίνει το περιθώριο να φτιάχνεις τα δικά σου σχέδια αλλά αν θέλεις να βασιστείς στην έτοιμη εικονογράφηση της ατζέντας,εννοείται πως μπορείς απλά να κάνεις τις σημειώσεις σου.
  

 Αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη το δικό σου bullet journal ,ο ερχομός του χειμώνα είναι η καλύτερη αφορμή για να αποκτήσεις τη νέα ατζέντα από τις Εκδόσεις Πεδίο    και να ξεκινήσεις έναν διαφορετικό και πιο κεφάτο χειμώνα.
  Εγώ αυτές τις ημέρες θέλω να οργανώσω λίγο καλύτερα τα προτεινόμενα βιβλία της Λέσχης Ανάγνωσης στο Κουμπί οπότε θα χρειαστώ μερικές σελίδες από την ατζέντα  και έπειτα σίγουρα θα χρησιμοποιήσω μια σελίδα ακόμη  για να σημειώσω μερικές συνταγές για  σούπες για τον Δεκέμβριο που πλησιάζει. Τι καλύτερο από τα βιβλία μας και μια ζεστή σουπίτσα όταν έξω κάνει κρύο;
Αυτά από έμενα και μέχρι το επόμενο άρθρο μη ξεχνάς να διαβάζεις τα αγαπημένα σου βιβλία και να σημειώνεις ο,τι σε εμπνέει στην ατζέντα "My bullet Journal-Η όμορφη ζωή μου"

Σχόλια