Let's party with Party Alphabet

   

Τα πάρτι τα έχουμε συνδέσει με χαρούμενα και χαμογελαστά παιδιά,με υπέροχες γευστικές τούρτες και κάθε είδους χάρτινα ποτηράκια,πιατάκια και χρωματιστά μικροαντικείμενα.Αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε δικαίωμα στη διασκέδαση,στις όμορφες ιδέες και στη πρωτότυπη διακόσμηση.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μου σίγουρα είδες τα υπέροχα είδη πάρτι που έφτασαν στο σπίτι μου μετά από παραγγελία στο Party Alphabet και σίγουρα αν σου αρέσουν τα όμορφα χρώματα και τα χαριτωμένα διακοσμητικά,ξετρελάθηκες.Η αλήθεια είναι πως το Party Alphabet είναι ένα e-shop "θησαυρός" γιατί εκεί μπορούμε να βρούμε όχι μόνο είδη για πάρτι αλλά και τον εξοπλισμό για να φτιαξουμε τα δικά μας γλυκάκια.Ποικιλία στα είδη και στις τιμές ,με προιόντα για κάθε γούστο,τα κορίτσια του Party Alphabet είναι γεμάτα έμπνευση και φρέσκια διάθεση.Μόλις παραγγείλεις τα δικά σου αγαπημένα,θα δεις με χαρά πως μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά να φτιάξεις πχ τα δικά σου μπισκότα ή γλυκά και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους στο party σου ή απλά τους δικούς σου ανθρώπους που θες να κεράσεις για να ομορφύνετε την ημέρα σας.
Το να ξεκινήσεις ένα e-shop με είδη party μπορεί να ακούγεται κάτι πολύ όμορφο και χαρούμενο αλλά είναι και ιδιαίτερα εξειδικευμένο. Πώς προέκυψε το Party Alphabet και γιατί στραφήκατε στον συγκεκριμένο τομέα.
Το Party Alphabet αποτελείται από δύο μαγαζιά που έχουν πάντα γιορτή! Ένα Party Shop και ένα Cake Shop! Το Party Shop καλωσορίζει όσους τρελαίνονται να οργανώνουν ευφάνταστα πάρτι, να στολίζουν ώρες πριν τραγουδώντας και να έχουν πάντα εντυπωσιασμένους καλεσμένους! Το Cake Shop ανοίγει τις πόρτες του στους άγρυπνους τεχνίτες της ζαχαροπλαστικής, παρέχοντας τα εργαλεία και τη φαντασία για γλυκές δημιουργίες που άλλοτε θυμίζουν γλυπτική και, μερικές φορές, τα γλυκά των παιδικών μας ονείρων.
   
Party shop essentials
Πως όμως φτάσαμε μέχρι εδώ;  Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκα με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική, δημιουργώντας τους γλυκούς μπουφέδες και επιβλέποντας τη διακόσμηση και τον στολισμό όλων των ειδών εκδηλώσεων. Η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική και η εμπειρία μου στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων με οδήγησαν στο επόμενο βήμα, που δεν ήταν άλλο από το Party Alphabet, ένα e-shop που συνδυάζει πρωτοποριακά τα παραπάνω και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διοργάνωση του τέλειου event!
Μπορεί το brandname να αναφέρεται σε party αλλά στο e-shop σας μπορεί να βρει κανείς και πολλά είδη ζαχαροπλαστικής για να φτιάξει τα δικά του κέικ, μπισκότα κτλ με χαριτωμένα υλικά και πολύ μεράκι. Θεωρήσατε πως ένα καλό party χρειάζεται και τα γλυκά του για να είναι επιτυχημένο;
Cake shop essentials
Χαίρομαι για την ερώτηση γιατί είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Party Alphabet δεν απευθύνεται μόνο στον επαγγελματία ζαχαροτέχνη που θα αναλάβει τη διοργάνωση και τον στολισμό ενός dessert table για τους δεκάδες καλεσμένους μιας μεγάλης γιορτής. Το Cake Shop του Party Alphabet διαθέτει εκατοντάδες προϊόντα που μπορούν να εξοικειώσουν τον ερασιτέχνη που επιθυμεί να ασχοληθεί με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική και να στολίσει μόνος του, με βρώσιμα χρώματα ή ζαχαρόπαστα, τα γλυκά του. Είναι πολλά τα μηνύματα που λαμβάνουμε από νέες μαμάδες που επιθυμούν να φτιάξουν και να διακοσμήσουν μόνες τους τα μπισκότα για το παιδικό πάρτυ και τα κεράσματα για τον γλυκό μπουφέ και τα party favors!
Απαντώντας στην ερώτησή σας, ασφαλώς και θεωρούμε ότι ο πελάτης που μπορεί να προμηθευτεί από ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα όλα όσα θα χρειαστεί για τη διοργάνωση ενός πάρτυ, εξοικονομεί χρήματα και χρόνο και επιτυγχάνει έξυπνους συνδυασμούς τόσο ως προς την επιλογή της διακόσμησης του χώρου και των ειδών πάρτυ, όσο και ως προς την παραγωγή και παρουσίαση της τούρτας, των μπισκότων και των γλυκών κερασμάτων της γιορτής. Στόχος μας είναι το Party Alphabet να αποτελέσει κοινό τόπο όπου συναντώνται οι ανάγκες και οι επιθυμίες των επαγγελματιών του χώρου της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής αλλά και των γονέων που επιθυμούν με λίγα χρήματα και υψηλής αισθητικής προϊόντα να διοργανώσουν το τέλειο παιδικό πάρτυ!
Ποια προϊόντα του e-shop θεωρείτε πιο εξειδικευμένα που δεν τα βρίσκουμε εύκολα σε άλλα αντίστοιχα e-shop ελληνικά;
Θεωρούμε ότι το δυνατό σημείο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η πληθώρα προϊόντων σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα τιμών, γεγονός που το καθιστά προσιτό και ελκυστικό σε όλους, είτε επιθυμούν να διακοσμήσουν το πάρτυ τους με μία ακριβή σειρά partyware ή επιθυμούν να τολμήσουν το mix & match ή διαθέτουν έναν πολύ μικρό προϋπολογισμό και θέλουν να αγοράσουν λίγα αλλά καλόγουστα προϊόντα.
Όσον αφορά, λοιπόν, στα προϊόντα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καινούργιες συλλογές tableware της εταιρείας Harlow & Grey που ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στυλ τους καθώς συνδυάζουν το μεταλλικό χρυσό και ροζ-χρυσό με το μαύρο, το navy blue, το blush pink και το dusty rose!
Photo credits :Harlow & Grey
Στο Party Shop του Party Alphabet μπορεί επίσης να βρει κάποιος χειροποίητα toppers για cupcakes και τούρτες, καθώς και χάρτινα σουπλά, αυτοκόλλητα, ετικέτες και κονκάρδες που έχουμε σχεδιάσει με αξιόλογους συνεργάτες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες πολλών θεματικών πάρτυ, όπως σχέδια με φλαμίνκγο, μονόκερους, ινδιάνικα φτερά, ζώα του δάσους κ.ά. που στολίζουν τα party favors!
Με πολλή αγάπη έχουμε εξοπλίσει και το Cake Shop, όπου, εκτός από άριστης ποιότητας υλικά και εξοπλισμό για την παρασκευή και διακόσμηση κάθε είδους γλυκών, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας κουπ πατ για μπισκότα σε δεκάδες υπέροχα σχέδια, ιδανικά για κάθε εορταστικό event, όπως παιδικό πάρτυ, βάπτιση, baby shower, γάμο και κάθε εορταστική περίοδο, όπως Χριστούγεννα και Πάσχα. Αποκλείεται να μην τα αγαπήσετε και να μην νιώσετε την ανάγκη να φτιάξετε ζύμη, να ψήσετε μπισκότα και να τα στολίσετε!
Τελικά τι χρειάζεται ένα καλό party για να είναι επιτυχημένο;
Θα είμαι λακωνική! Άριστης ποιότητας προϊόντα, αισθητική και αγάπη!
Ας υποθέσουμε πως θέλουμε να οργανώσουμε το πιο girly χαρούμενο party. Ποια 5 κομμάτια του Party Alphabet θεωρείτε must;
Οι προτάσεις μας για ένα χαρούμενο και all time classic girly πάρτυ, είναι οι εξής:
1.       Χρυσό Mirrored TopperHappy Birthday” για την τούρτα των γενεθλίων
2.       Χρυσές Κορώνες με Glitter για την εορτάζουσα και τις καλεσμένες της
3.       Χρυσή – Ροζ – Ιβουάρ Χάρτινη Γιρλάντα για τον στολισμό του χώρου
  

4.       Ombre Ροζ & Μεταλλικά Χρυσά Χάρτινα Ποτήρια
5.       Παστέλ Χάρτινα Πιάτα Μονόκερος για το γιορτινό τραπέζι
Που μπορούμε να σας βρούμε και να παραγγείλουμε τα πιο πολύχρωμα είδη party;
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση μας εδώ
Αναζητήστε μας και στα Social Media για άπειρες ιδέες και δόσεις φαντασίας!

  Eσύ πότε θα ετοιμάσεις το δικό σου Party;
Mέχρι την επόμενη ανάρτηση μας  ΧοΧο

Σχόλια