Netflix movie 1: (Φίλα με)

Το netflix κακά τα ψέματα είναι πια η νέα μας αδυναμία.Όταν το καλοκαίρι άνοιξα λογαριασμό στο netflix -αργοπορημένη και δισταχτική-κατάλαβα ότι άνοιξα την πόρτα σε έναν μικρό και νέο παράδεισο.Υπέροχες σειρές και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους με ένα σωρό επιλογές ανάλογα το γούστο του καθενός.
Εγώ έχω μια μικρή αδυναμία σε ρομαντικές ταινίες,ενίοτε ίσως και λίγο προβλέψιμες ή νεανικές αλλά μου αρέσει η αθωότητα τους,η γλύκα τους και το happy ending τους.Ίσως γιατί δε χρειάζονται πάντα όλα τα πράγματα να είναι δύσκολα ή μπλεγμένα και να χρειαζόμαστε που και που μια ταινία που απλά θα μας κάνει να χαμογελάσουμε χωρίς απαραίτητα να μας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις.
Η ταινία για την οποία θα μιλήσω σήμερα είναι το "Φίλα με"  είναι ο αρχικός τίτλος της και είναι πραγματικά ο,τι πρέπει αν θες να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ με τις φίλες σου χαζεύοντας μια ρομαντική ταινία.
Οι χαρακτήρες με διασκέδασαν  όπως και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που ήταν πολύ όμορφο και ταιριαστό  και η ταινία γενικότερα κυλάει νεράκι.Αν σου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες τότε είναι μια καλή ευκαιρία!

Υπόθεση:Η Ελ και ο Λι είναι κολλητοί από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους.Όλα όμως αλλάζουν και μπλέκονται όταν η Ελ δίνει το πρώτο της φιλί με ένα αγόρι που θεωρείται "απαγορευμένο"  και ξεκινάει ένα κρυφτό για να το κρατήσει κρυφό από τον καλύτερο της φίλο.




Έχεις δει τη συγκεκριμένη ταινία;Αν ναι σου άρεσε ή όχι;Περιμένω τα σχόλια σου με χαρά!

Σχόλια