Λέσχη Βιβλίου: Βιβλία στο Κουμπί

 
   
      Η αλήθεια είναι πως το φθινόπωρο έφτασε επιτέλους.Το πρώτο μυρωδάτο τσάι, η τσαχπινιά με το λεμονάκι για να γίνει το ρόφημα πιο μυρωδάτο, η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και τα κίτρινα φύλλα που αρχίζουν να στρώνονται κάτω από το κάθε μας βήμα.

   Όταν το φθινόπωρο λοιπόν φτάνει μας πιάνει αυτό το πράγμα που θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο.Ένα hobby, μια ασχολία να κάνουμε κάτι φρέσκο και να αλλάξουμε τη ρουτίνα μας..Δεν το παθαίνεις κι εσύ;Εγώ πάντως κάθε Σεπτέβρη έχω σίγουρα ραντεβού με αυτό το συναίσθημα.
   Αυτός ήταν και ο λόγος που μια μέρα του καλοκαιριού σκέφτηκα πως θα ήθελα να δημιουργήσω μια λέσχη βιβλίου.Να μαζευόμαστε με άλλους βιβλιόφιλους σε έναν όμορφο χώρο και να μιλάμε για αγαπημένα βιβλία,να αναλύουμε σκέψεις αγαπημένων συγγραφέων και να ομορφύνουμε έτσι κάποιες ημέρες του μήνα.
    Ευτυχώς για μένα υπάρχει το Κουμπί coffee & Crafts στη Θεσσαλονίκη μας που διοργανώνει τα πιο cozy και παρείστικα σεμινάρια στους πολύχρωμους χώρους του.Έτσι λοιπόν το ραντεβού μας κανονίστηκε και η Πρώτη γνωριμία της Λέσχης βιβλίου "Βιβλία στο Κουμπί" κανονίστηκε!
Την Παρασκευή 27/9 θα πιούμε τον καφέ μας στο Κουμπί και θα μιλήσουμε με τα βιβλία που έχω σκεφτεί να ασχοληθούμε,με έμφαση σε γυναίκες συγγραφείς και με ποικίλη θεματολογία από ρομαντικά όπως κείμενα της  Jane Austen μέχρι αστυνομικά της Αγκάθα Κρίστι.
Η πρώτη μας συνάντηση είναι δωρεάν (οι επόμενες συναντήσεις μας θα έχουν μια συνδρομή που θα περιλαμβάνει  και τα καφεδάκια μας) οπότε μη διστάσεις να έρθεις για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας βιβλία και να βρεθούμε στον χουχουλιάρικο χώρο του "Κουμπιού".
   
Δήλωσε εδώ το ενδιαφέρον σου και έλα την Παρασκευή να τα πούμε από κοντα!

  

Σχόλια